Top Serveis

Neteges facials, depilacions, manicures, pedicures, maquillatges, massatges i maquillatges per núvies i festa a domicili, solàrium ultra ràpid, etc...

Consell del mes – Protecció solar

Arriba el consell del mes. Estem al juliol, època de vacances i d’anar molt a la platja, però s’ha de fer amb protecció.

Aquest més us recomanem una protecció solar, Biotherm Lait Solaire.

Una llet solar fundent i perfumada amb cítrics que converteix l’habitual exigència i necessitat de protegir-nos la pell en un moment d’autèntic plaer per a la pell, en tot un agradable ritual per aportat a la pell tota la protecció que necessita.

Envoltada per la suavitat de la llet la pell queda protegida davant dels rajos solars gracies a un sistema de filtres d’ampli espectre que absorbeix els rajos UVA i UVB. Aquest sistema combinat amb Vitamina E neutralitza els radicals lliures i limita la seva producció.

Tot per aconseguir una pell bronzejada i lluminosa mentre gaudim tranquil·lament dels beneficis del sol.

Tant per a l’home, la dona o el nen, rostre o cos. Lait Solare és universal, adaptant-se al format de les teves vacances i a les necessitats de la teva pell, ja que és disponible en diferents mides i graus de protecció.

Lait Solaire esdevé l’acompanyant perfecte per gaudir de les nostres vacances.

Vine a les perfumeries Marfil i troba el format que més s’adapta a tu.

 

 

15:55 | by Marfil

Comments are closed.