Top Serveis

Neteges facials, depilacions, manicures, pedicures, maquillatges, massatges i maquillatges per núvies i festa a domicili, solàrium ultra ràpid, etc...

Novetats – Essence Wild Craft

Arriba una nova edició limitada d’ Essence, Wild Craft.

Una col·lecció inspirada en una tardor molt salvatge, composta per tonalitats nude, morat i verd que es relacionen entre ells. Una col·lecció actual i a la vegada molt elegant que consta de:

Tres ombres d’ull, molt pigmentades en colors nude, morat i verd amb efecte metàl·lic.

Pintallavis en dues tonalitat, púrpura i nude. D’efecte brillant amb acabat perlat són ideals per poder combinar amb el color de les ombres.

Il·luminador, seguint amb la tonalitat nude i pigments brillants per aportar grans dosis de lluminositat.

Els esmalts d’ungles es combinen amb les ombres d’ulls, morat, verd, nude  i a més d’una altre tonalitat de nude més apagada per a les més discretes, de llarga duració i assecat ràpid.

Com a novetat especial, en aquesta col·lecció,trobem un set de celles que consta de dues textures en pols de diferents tonalitats de marrons, un il·luminador i un aplicador per donar forma a les celles.

I com sempre aquests productes, de les tendències més actuals, no supera cap els de 3,50 euros. Amb Essence és molt senzill seguir les tendències del moment per molt poc

Vien a les Perfumeries Marfil i descobreix en persona aquesta i totes les altres col·leccions d’Essence. T’hi esperem!

16:13 | by Marfil

Comments are closed.