Top Serveis

Neteges facials, depilacions, manicures, pedicures, maquillatges, massatges i maquillatges per núvies i festa a domicili, solàrium ultra ràpid, etc...

Per la revetlla de Sant Joan, aconsegueix un look radiant

Com cada any, demà a la nit arriba la revetlla de Sant Joan i amb ella una nit amb molta llum. Des de Perfumeries Marfil et volem donar algunes pautes per aconseguir un look natural i radiant per aquesta nit. Preneu nota!

1. Base de maquillatge: utilitzeu una base de maquillatge, feta a base d’aigua, que us proporcioni un aspecte fantàstic i lluminositat a la pell.

2. Corrector iluminador: penseu en il·luminar tota la zona del contorn dels ulls, inclús la parpella per aconseguir així un rostre més brillant.

3. Pols de sol: aplicant-los amb una brotxa de pols a l’òs del pòmul aconseguireu donar color i acompanyar la base de maquillatge.

4. Màscara de pestanyes: aporta volum a les pestanyes i acompanya el delineat, realçant la vostra mirada.

5. Llavis: utilitza un pintallavis de color per ressaltar els teus llavis i donar llum i sensació de frescor a la teva cara.

Amb aquestes pautes, esperem que gaudiu molt de la revetlla de Sant Joan i que, seguint aquests passos, complementeu el vostre make up de la nit.

11:42 | by Marfil

Comments are closed.